AGENDA

 

15 juli – 31 aug Zomer vakantie – Praktijk gesloten

19 en 20 augustus: “Leef je Leven Proeverij”.….
Theetuin Vierakker

17 en 18 sept: “Spiegelen: kijk eens om je heen, dan zie je je Zelf”…..
‘Het leven als spiegel’
De vaste werkelijkheid om je heen, de zichtbaarheid van alles om je heen bestaat op die manier alleen maar voor jou. Hoe jij naar de dingen en gebeurtenissen om je heen kijkt, bepaalt mede de manier waarop je ze uiteindelijk ervaart. Wat ik zie en hoe ik een situatie ervaar, vertelt dus iets over mij. Niet alleen op de dagen dat je het leven omarmt en gelukkig bent maar ook in situaties die je helemaal niet fijn vindt en misschien wel liever zou vermijden. Je ervaart jezelf in wat je meemaakt en de manier waarop je naar iets kijkt is zo eigenlijk als in een spiegel.
Vanuit eigen onderzoek, ervaring en een verlangen om meer met “Spiegelen” te doen, organiseer ik, Anoushka Ebbinge, een daagse, waarin we, als groep, door Jeanneke de Meij meegenomen worden in
“de wereld van de Spiegel”
Jeanneke’s jarenlange praktijk ervaring en groepswerk met de thema’s in de weerspiegeling, maken deze daagse tot een bijzonder geheel.
Met plezier deelt ze deze manier van kijken naar het leven, omdat het zo’n mooie en vaak korte weg is naar inzicht in wat er nu werkelijk in een mensenleven speelt.
Tijdens deze workshop daagse gaan we ontdekken waar en hoe jij dan eigenlijk kijkt, wat er van binnen bij jou om aandacht vraagt.
Waar loop je onnodig op leeg en waar in jou zit mogelijk een nog verborgen krachtbron? We gaan deze dag naar de door jullie ingebrachte situaties kijken als ineen spiegel.
Tijden:  17 sept: 17-21 uur
18 sept.: 9 – 16.30 uur
Plaats:  Heelhuus Gezondheidscentrum
Gaikhorst 2 in Warnsveld
Kosten: 175 euro excl btw

26 september: Start Werk-Leergroep:
Zicht op jouw huiswerk van jouw Levensschool
zes avonden in de periode van sept – nov.
Actieve leergroep waarin je zicht krijgt op dat wat het leven van je vraagt.

28 sept, 26 okt en 23 nov 2018:
Schüssler Celzout Drieluik: Verdieping van het gehele systeem van de celzouten.
(dit staat los van het Leertraject)

4 – 7 november 2018:
Voor je ” zelf ” zorgen na de ziekte van kanker.
Hoe kun je dat doen?
Er wordt wel eens gezegd: ” Na de behandelingen van de ziekte van kanker,
begint eigenlijk het herstel pas “….. Het is lastig om je dagelijks leven op te pakken, je voelt je steeds maar moe, je eetlust is veranderd, je vindt geen aansluiting in je omgeving, je voelt je somber, je bent gespannen en kunt je moeilijk overgeven aan de stroom van het Leven….., etc.
Al deze thema’s komen ruimschoots aan bod.
Tijdens deze daagse verblijven we op Landgoed de Leonardushoeve. Op deze bezinningsplek is een veilige bedding, waar rust, schoonheid en goede verzorging aanwezig is.
Voor informatie: neem gerust contact op: info@praktijkdecirkelrond.nl

Januari 2019: Start nieuwe groep Leer-en Groeitraject Schüssler Celzouten.