AGENDA

16 oktober 2018:
Lezing/Workshop Schüssler Celzouten
Heelhuus Gezondheidscentrum, Warnsveld
19.30-21.30 uur

28 sept, 26 okt en 23 nov 2018:
Schüssler Celzout Drieluik: Verdieping van het gehele systeem van de celzouten.
(dit staat los van het Leertraject)

28 nov, 12 dec 2018 en 9 jan. 2019:
Be-Leef je Licht:
Een drietal avonden in de periode november, december en januari waarin je een ontdekkingsreis gaat maken door middel van je zintuigen.
In de inspirerende ruimte van Heelhuus Gezondheidscentrum maken wij deze innerlijke reis. Aan de hand van een bijzondere tentoonstelling van Karina Stello, zullen we op ontdekking gaan naar onze innerlijke beleving van kleur en klank.
Beleef de contrasten van licht en donker en ervaar transformatie zodat je licht aan een nieuw jaar kunt beginnen.

4 – 7 november 2018 OF 27-30 januari 2019:
Voor je Zelf zorgen na een ziekte, crisis of een ander proces in jouw leven.
Hoe kun je dat doen? Wat heb jij nodig?
Een intensieve 4-daagse, waarin ik je uitnodigin contact te gaan met die aspecten waar jij in wilt groeien.  3 nachten en 4 dagen verblijven we op Landgoed de Leonardushoeve in Noord Limburg. 
Een bezinningsplek waar je je gelijk op je gemak voelt en waar je in een warme en veiligebedding toe kan komen aan het thema, dathet Leven je op dit moment aanbiedt. Wil jij je eigen gereedschapskist vullen en weer fijn samenwerken met je lichaam en geest? We gaan aan de slag met onderwerpen als:   Vermoeidheid, Depressie, Angst, Ziekte, Stress, Piekeren, Slapeloosheid versus Ontspanning, Gezondheid, Rust, Grenzen, Vertrouwen, Preventie en Levenskracht.

Daarbij maken we gebruik van de tools binnen de Schüssler celzout mineralen therapie, spiegelen, massage, grip op je eigen innerlijke familie en yoga- en mindfulness oefeningen.
Tijdens deze daagse verblijven we op Landgoed de Leonardushoeve. Op deze bezinningsplek is een veilige bedding, waar rust, schoonheid en goede verzorging aanwezig is.
Voor informatie: neem gerust contact op: info@praktijkdecirkelrond.nl

Januari 2019:
Start nieuwe groep Leer-en Groeitraject Schüssler Celzouten.