Klant aan het woord

Cursisten over hun ervaringen in het Leer – Groei traject van de Schüssler Celzouten

“Door de leergang van de Schüssler Celzouten te ‘lopen’ (want dat doe je), heb ik een verdieping in mijzelf kunnen aanboren waardoor er fysiek en emotioneel opgeruimd mag worden. Door dit in een groep, met mezelf en een kenner/lerares in de Celzoutmaterie te mogen doen, zie ik het als een enorme rijkdom van dit leertraject voor mijn welzijn. Ik raad het vele mensen aan. Het is zo’n mooie manier om je te ontplooien en de Celzouten écht goed te leren kennen”.

 

Leden van een Beroepsvereniging geven hun reaktie na deelname aan een Workshop Ayurvedische Massage.

“Anoushka heeft tijdens onze jaarlijkse vergadering een praktisch programma aangeboden met als thema: Ayurvedische Massage. Het was een zeer waardevolle middag. Het stuk theorie was helder, waarin we kennis maakten met de achtergrond van de Ayurveda. Na de pauze zijn we gaan masseren. Zowel het geven als ontvangen van een deel van deze massage was zeer plezierig en welkom. Opvallend waren de “zachtheid”, de “aarding” en de “warmte” die deze vorm van massage in zich draagt. Al met al een bijzondere middag die onze vergadering een groot extra heeft gegeven. Een aanrader dus………………”.

“Ik vond jouw aanwezigheid en uitleg over de ayurvedische massage zacht en liefdevol. Toen je de massage bij een van ons voordeed voelde ik je liefde en aandacht en je intuïtie. Ook het begeleiden van ons voelde zo. Tijdens de massage: Ik voelde de puurheid in mezelf, het eerste prille begin van mijn ontstaan. De zachtheid in mezelf, de liefde in mezelf was zo voelbaar, zowel in het geven als ontvangen, zielscontact. Bedankt!! Ik ben weer een stukje dichter bij mezelf gekomen”!