Over mij

Anoushka Ebbinge – van Rappard (1967)

De rijkdom van luisteren naar je lichaam

Al jaren werkte ik in de zorg, toen ik na een reinigingsweekend op de Leonardushoeve wist ik dat ik verder wilde met ayurvedische massage. Ik ervaarde hoe belangrijk en fijn het is goed naar je lichaam te luisteren en het echt als instrument te gebruiken. Daar zit zoveel kracht en rijkdom in!

Sinds 2006 een praktijk aan huis in Warnsveld

PICT0078Na afronding van mijn opleiding als ayurvedisch massage therapeut ben ik mijn praktijk begonnen. In de afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van massage, Bach Bloesem Remedies, Celzouten volgens Dr. Schüssler, klankschaal massage en spirituele therapie.  Recent heb ik mij gespecialiceerd in massage bij kanker.

En nu zelf een stap verder…..

Naast Massage bij Kanker, zullen de overige massages vanuit de praktijk op ‘t Heelhuus Gezondheidscentrum plaatsvinden. Samen met mijn collega en ex-cursist van de Ayurvedische Massage Opleiding PLUS, zullen wij de Massages gaan verzorgen in ‘t Heelhuus in Warnsveld.
Voor mijzelf zal ik me meer gaan bezig houden met het lesgeven in de verschillende disciplines van de praktijk.

Cursussen

Ik geef een aantal cursussen voor wie zelf het vak wil leren. Dit zijn cursussen op het gebied van Massage, Bach Bloesem Remedies en de Schüssler Celzouten. 

Verbinden met je eigen cirkel van het leven

Mijn intentie is je te begeleiden tijdens je bewustwording op lichamelijk en psychisch gebied, waardoor je je weer kan verbinden met je lichaam en je eigen cirkel van het leven. In mijn praktijk staan zelfzorg en preventie voorop. Juist door goed voor jezelf te zorgen, geef je je lichaam en geest die aandacht, waardoor je zelfhelend vermogen goed kan functioneren.

Zelfzorg in veiligheid

111a11040581_513159078834894_2590404565397465200_n
Veiligheid en vertrouwen vind ik erg belangrijk. Ik weet als geen ander, dat als je in contact bent met je eigen veiligheid en basisvertrouwen, dat je dan in je eigen cirkel kan lopen met jouw eigenheid en kwaliteiten. Dan kom je in je kracht en ontdek je een schat aan waarde. En dat is wat ik jou ook wil laten ervaren.