Over mij

Anoushka Ebbinge – van Rappard (1967)

De rijkdom van luisteren naar je lichaam

Al jaren werkte ik in de zorg, toen ik na een reinigingsweekend (2004) op de Leonardushoeve wist ik dat ik verder wilde met ayurvedische massage. Ik ervaarde hoe belangrijk en fijn het is goed naar je lichaam te luisteren en het echt als instrument te gebruiken. Daar zit zoveel kracht en rijkdom in! Inmiddels is massage niet meer weg te denken uit mijn leven. Vanuit het vertrekpunt van massage werk ik met mensen aan hun zelfontwikkeling en zelfzorg.

Sinds 2016 zit ik met de praktijk in Heelhuus Gezondheidscentrum in Warnsveld. Na afronding van mijn opleiding als ayurvedisch massage therapeut ben ik mijn praktijk begonnen. In de afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van massage, Bach Bloesem Remedies, Celzouten volgens Dr. Schüssler, klankschaal massage en spirituele therapie.  Ook heb ik mij gespecialiceerd in massage bij kanker.
Werken vanuit ‘t Heelhuus is fijn en geeft een sterke basis. IMG_6693 
De sfeer is voedend en draagt bij aan een goede basis van de behandeling. Dit centrum nodigt ook uit om even in de wachtruimte te zitten, met een overheerlijk kopje koffie of thee. Wees welkom!

Cursussen

Ik geef een cursussen voor wie zelf het vak wil leren. Dit zijn cursussen op het gebied van Massage, Bach Bloesem Remedies en de Schüssler Celzouten. 

Verbinden met je eigen cirkel van het leven

Mijn intentie is je te begeleiden tijdens je bewustwording op lichamelijk en psychisch gebied, waardoor je je weer kan verbinden met je lichaam en je eigen cirkel van het leven. In mijn praktijk staan zelfzorg en preventie voorop. Juist door goed voor jezelf te zorgen, geef je je lichaam en geest die aandacht, waardoor je zelfhelend vermogen goed kan functioneren.

111awebmail-111040581_513159078834894_2590404565397465200_n

Zelfzorg in veiligheid

Veiligheid en vertrouwen vind ik erg belangrijk. Ik weet als geen ander, dat als je in contact bent met je eigen veiligheid en basisvertrouwen, dat je dan in je eigen cirkel kan lopen met jouw eigenheid en kwaliteiten. Dan kom je in je kracht en ontdek je een schat aan waarde. En dat is wat ik jou ook wil laten ervaren.