Thema Weekend

Thema – Groei – Driedaagse:

Ben jij toe aan tijd voor en met jeZelf? Rust, bezinning, warmte en aandacht voor dat wat er is?
Heb jij wat met massage?  Vind je het fijn om de verdieping in te gaan met jezelf?
Dat kan allemaal……..In een groep, samenkomen op een fijne, zingevende plek.
Maximaal 12 deelnemers per weekend. Een themaweekend waarin we elkaar van alles kunnen aanreiken en waarin je vooral jezelf kan laten raken. Mag jij in deze drukke tijd omhulling, zachtheid en vertrouwen ontvangen?  Massage, Bezinning, Creatief, Thema, Do-in yoga en Meditatie hebben een vast karakter in deze 4 daagse.
Elke daagse staat in het teken van een bepaald thema. De daagse zijn los van elkaar te volgen; het is echter wel een doorlopend proces.

31 mei – 3 juni 2018
Retraite op Landgoed de Leonardushoeve
Een gevoel van vrijheid, een gevoel van even tijd voor jeZelf, even tijd voor zelfzorg. Alles mag en niets moet! Landgoed de Leonardushoeve is een plek van bezinning, waarin in de hectiek van de drukte van alledag, het een verademing kan zijn om in een oase van rust te verblijven. Tijdens deze vóór-zomerse retraite kun je deelnemen aan een aantal vaste dagelijkse activiteiten, zoals yoga en meditatie in de ochtend, kapel diensten, natuurbeleving, creatieve dagmomenten (bij deelname betaal je hier een vast bedrag voor). Ook kun je je inschrijven voor privé-sessies, zoals een massage, een Schüssler Celzout consult, een coachings sessie m.b.v. de innerlijke familie, een Bach Bloesem Consult of een intervisie gesprek. De basis van deze dagen is bij- en met jezelf. We moeten al zoveel in ons leven. Bij jezelf zijn en op dat moment invoelen wat er nodig is én waar je behoefte aan hebt. Letterlijk meestromen met wat er is én met wat IS…….
www.leonardushoeve.nl
Praktisch:
Data: Aankomst: donderdag 31 mei na de lunch Vertrek: zondag 3 juni na de lunch
Plaats: Landgoed de Leonardushoeve, Belfeld
Kosten: Verblijf: op basis van zaal: 250 euro, incl volpension (verblijf op eigen kamer is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden) Vaste groepsmomenten: 100 euro
Keuze menu: 50 euro per consult, behandeling, sessie

16 sept -19 sept 2018
Daagse op Landgoed de Leonardushoeve
“Meer inzichten op je Levenspad, door te luisteren naar je Lichaam…….”
We werken deze daagse met ‘de spiegel’ als tool voor zelfreflectie.
Gast docente: Jeanneke de Meij, vanuit de Celzouttherapie

Voor meer informatie: bel gerust 06-12237824 of stuur een email: info@praktijkdecirkelrond.nl

 

foto's voor beurs 017 foto hoeve.jpg           IMG_7561