Thema Weekend

webmail-2
27 – 30 januari 2019 EN 30 mei – 2 juni 2019

“EEN STAP VERDER “
Voor je Zelf zorgen na een ziekte, crisis of een ander proces in jouw leven.
Hoe kun je dat doen? Wat heb jij nodig?
Landgoed de Leonardushoeve

Een intensieve 4-daagse, waarin ik je uitnodigin contact te gaan met die aspecten waar jij in wilt groeien.  3 nachten en 4 dagen verblijven we op Landgoed de Leonardushoeve in Noord Limburg.
Een bezinningsplek waar je je gelijk op je gemak voelt en waar je in een warme en veiligebedding toe kan komen aan het thema, dathet Leven je op dit moment aanbiedt. Wil jij je eigen gereedschapskist vullen en weer fijn samenwerken met je lichaam en geest? We gaan aan de slag met onderwerpen als:   Vermoeidheid, Depressie, Angst,Ziekte, Stress, Piekeren, Slapeloosheid versus Ontspanning, Gezondheid, Rust, Grenzen, Vertrouwen, Preventie en Levenskracht.

Daarbij maken we gebruik van de tools binnen de Schüssler celzout mineralen therapie, spiegelen, massage, grip op je eigen innerlijke familie en yoga- en mindfulness oefeningen.

Voor Wie:
Misschienheb je net een behandeltraject afgesloten voor de ziekte kanker, ofis het al wat langer geleden en kom je erachter dat je plek in het leven nog niet zo soepel stroomt als je zou willen. Of alles kost je zoveel energie. Ofben je herstellend van een Burn-out en lukt het opknappen je niet? Of  neemt je ziekte nog een belangrijke plek voor je in? Ofleef je meer in angst dan in vertrouwen?
Door Wie:
Stroom mee gedurende deze 4 dagen, waarin ik,Anoushka Ebbinge, jou op een prettige manier zal begeleiden in het proces van herstel en jouw ontwikkeling en bevestiging van gezondheid en vertrouwen. Tijdens deze dagen werk ik samen met Jeanneke de Meij.
Wij zijn allebei gecertificeerd therapeut met ieder een eigen vakgebied.
Kosten: Verblijfskosten         : circa 100 euro per dag (op basis van een 1-pers. Kamer, incl. Eten etc.)
Cursus/ind. sessies                  : circa 100 euro per dag (in groepsverband én individueel) excl. btw
N.B. We zijn dankbaar dat Stichting RCOAK deze 4-daagse wil ondersteunen d.m.v. een financiële tegemoetkoming van 150 euro per deelnemer. Heb je een aanvullende verzekering voor vergoeding van alternatieve geneeskunde, kijk dan bij je zorgverzekeraar of je daar gebruik van kan maken.

“Meer inzichten op je Levenspad, door te luisteren naar je Lichaam…….”

Wil jij je eigen gereedschapskist vullen en weer fijn samenwerken met je lichaam en geest?


foto's voor beurs 017 foto hoeve.jpg           IMG_7561

Thema – Groei – Driedaagse:

Ben jij toe aan tijd voor en met jeZelf? Rust, bezinning, warmte en aandacht voor dat wat er is?
Heb jij wat met massage?  Vind je het fijn om de verdieping in te gaan met jezelf?
Dat kan allemaal……..In een groep, samenkomen op een fijne, zingevende plek.
Maximaal 12 deelnemers per weekend. Een themaweekend waarin we elkaar van alles kunnen aanreiken en waarin je vooral jezelf kan laten raken. Mag jij in deze drukke tijd omhulling, zachtheid en vertrouwen ontvangen?  Massage, Bezinning, Creatief, Thema, Do-in yoga en Meditatie hebben een vast karakter in deze 4 daagse.
Elke daagse staat in het teken van een bepaald thema. De daagse zijn los van elkaar te volgen; het is echter wel een doorlopend proces.