“Retraite” op maat: ‘Een stap verder’

 

 

vitalitiet-kiem-1

2-5 oktober 2020

“EEN STAP VERDER “
Voor je Zelf zorgen na een ziekte, crisis of een ander proces in jouw leven.
Hoe kun je dat doen? Wat heb jij nodig?
Landgoed de Leonardushoeve

Een intensieve 4-daagse, waarin ik je uitnodigin contact te gaan met die aspecten waar jij in wilt groeien.  3 nachten en 4 dagen verblijven we op Landgoed de Leonardushoeve in Noord Limburg.
Een bezinningsplek waar je je gelijk op je gemak voelt en waar je in een warme en veiligebedding toe kan komen aan het thema, dathet Leven je op dit moment aanbiedt. Wil jij je eigen gereedschapskist vullen en weer fijn samenwerken met je lichaam en geest? We gaan aan de slag met onderwerpen als:   Vermoeidheid, Depressie, Angst,Ziekte, Stress, Piekeren, Slapeloosheid versus Ontspanning, Gezondheid, Rust, Grenzen, Vertrouwen, Preventie en Levenskracht.

Daarbij maken we gebruik van de tools binnen de Schüssler celzout mineralen therapie, spiegelen, massage, grip op je eigen innerlijke familie en yoga- en mindfulness oefeningen.

Voor Wie:
Misschienheb je net een behandeltraject afgesloten voor de ziekte kanker, ofis het al wat langer geleden en kom je erachter dat je plek in het leven nog niet zo soepel stroomt als je zou willen. Of alles kost je zoveel energie. Ofben je herstellend van een Burn-out en lukt het opknappen je niet? Of  neemt je ziekte nog een belangrijke plek voor je in? Ofleef je meer in angst dan in vertrouwen?
Door Wie:
Stroom mee gedurende deze 4 dagen, waarin ik, Anoushka Ebbinge, jou op een prettige manier zal begeleiden in het proces van herstel en jouw ontwikkeling en bevestiging van gezondheid en vertrouwen.

Kosten: Verblijfskosten         : circa 100 euro per dag (op basis van een 1-pers. Kamer, incl. Eten etc.)
Cursus/ind. sessies                  : circa 100 euro per dag (in groepsverband én individueel) excl. btw

 

“Meer inzichten op je Levenspad, door te luisteren naar je Lichaam…….”

Wil jij je eigen gereedschapskist vullen en weer fijn samenwerken met je lichaam en geest?

Een deelneemster vertelt……
“De 4-daagse training “Een stap verder” op de mooie locatie op het landgoed De Leonardushoeve in Noord-Limburg heeft mij innerlijke rust, meer vrolijkheid en vooral ‘lichter’ gemaakt. De sessies waren afwisselend en krachtig. Door je eigen ontwikkeling in de groep te delen met mensen met hun eigen ballast en achtergrond, kom je steeds dichter bij jezelf. Voor mij was het een stuk verwerking van hetgeen achter me ligt, kijken hoe het nu is en vooruitkijken. Mijn gereedschapskist om mijn levenspad verder te volgen is goed gevuld door de deelname aan de training. Anoushka heeft een mooie training neergezet, waarbij veiligheid, geborgenheid, een prettige sfeer en voldoende rust en ontspanning de basis is. Zij durft te confronteren waar nodig en biedt de training vol toewijding en overgave aan. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik me opgegeven heb voor deze prachtige training”. 

foto's voor beurs 017 foto hoeve.jpg           IMG_7561

Call Now Button