Massage Zutphen

thumb_definitief_praktijkdecirkelrond_1024

Vier – Handen Massage:
Een algemeen gebruik binnen de Ayurveda is een 4-handen massage. Het lichaam wordt synchroon gemasseerd, waardoor er in rust een bepaald ritme in de massage te ervaren is. Een weldaad voor het lichaam en de geest. Voor deze massage wordt er gebruik gemaakt van warme ayurvedische kruidenoliën.

Ayurvedische massage door Caroline Lauret

De Ayurvedische Massage is niet voor niets een populaire vorm van massage. Het stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam en heeft een diepe werking op je welzijn en gezondheid. Aanraking, bewust worden van spanning, stress in je lichaam geven je de mogelijkheid om je lichaam te verzorgen en die  aandacht te geven die het nodig heeft.

Ayurvedische massage brengt lichaam en geest bij elkaar

Het is Hindoeïstische gezondheidsleer uit India en gaat over welzijn in zijn geheel, zowel op fysiek als emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Het is dus een holistische benadering van de gezondheid en brengt lichaam en geest bij elkaar.

De grondige werking van Ayurvedische massage

Ayurvedische Massage is gebaseerd op kennis over de meridianen en drukpunten die elk hun therapeutisch waarde hebben, net als in de acupunctuur. Ook werk ik met met warme olien, Een goede massage heeft indirect invloed op de longen, darmen en nieren. Ook wordt de bloedcirculatie bevorderd. Bevordering van de bloedcirculatie helpt bij het vrijkomen van toxine en afvalstoffen.

Beter in balans

Mensen hebben het nodig om geraakt en aangeraakt te worden. Ayurvedische Massage werkt niet alleen op fysiek niveau, het heeft ook zijn effect op de geest; het brengt rust en maakt je opgewekter. Het helpt je je lichaam de aandacht te geven die het nodig heeft en ook je zintuigen meer te gebruiken.

De voordelen van Ayurvedische Massage op een rij:

  • Het stimuleert het zelfhelend vermogen
  • Het reinigt, voedt en ontspant
  • Het helpt je bewust worden van spanning of stress in je lichaam
  • Het vrijkomen van toxine en afvalstoffen
  • Helpt je je lichaam de aandacht te geven die het nodig heeft
  • Het brengt je in balans.

Ervaar zelf de werking van deze massage op je welzijn en je gezondheid. Je bent van harte welkom in de  massage praktijk in ‘t Heelhuus Gezondheidscentrum te Warnsveld, gemeente Zutphen.
Dit zijn de tarieven.

In de praktijk worden er ook cursussen over diverse vormen van massage gegeven.

DSC_0673

 

Naast de Ayurvedische Massage zijn er ook nog andere massagevormen die wij aanbieden in ‘t Heelhuus Gezondheidscentrum.

Vunkuwa massage: (energiestroom) een krachtige, intensieve Afrikaanse massage die uitgaat van het in beweging brengen van energiestromen in het lichaam waar deze verstoord zijn.
Gericht kijken naar temperatuursverschillen, ademhaling, en mogelijke beweging van het lichaam.

Ontspannings massage: zachtjes kneden van spieren en spiergroepen om totale ontspanning van het fysieke lichaam mogelijk te kunnen maken.

Voetreflex massage: in de voeten worden alle organen weerspiegeld in reflexzones. Met druk van duim en vingers in mogelijke probleemzones kunnen lichamelijke klachten worden verzacht of verholpen.

Aroma Touch – massage:
Aroma Touch is een zachte, ritmische aanraking met pure, essentiële oliën van hoogwaardige kwaliteit.Het doel van de Aroma Touch is om zowel de sympathische als het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen en daarmee het zelfhelende vermogen te versterken.
De kracht van deze techniek zit in de dieptewerking. Na een Aroma Touch behandeling voelt men zich heerlijk ontspannen en de oliën werken nog lange tijd door.