Massage bij Kanker

In een periode van ziek-zijn heeft het lichaam het zwaar met verwerken van afvalstoffen, spanning, vechten, stress, emoties.

Als je kanker hebt ….

een-stap-verder

…. gebeurt er zowel geestelijk als lichamelijk heel veel. Het is bewezen dat massage een positief effect kan hebben in deze periode. De speciaal ontwikkelde methode ” Massage bij Kanker” zorgt ervoor dat mensen met kanker op een verantwoorde wijze gemasseerd kunnen worden. Dit betekent met weinig druk, aangeraakt worden en aandacht krijgen waar nodig is. Het is een vorm van ontspanningsmassage op therapeutische basis. Een manier om het parasympatische zenuwstelsel te stimuleren.

Massage bij Kanker op een verantwoorde manier

Aan de hand van een intake gaan we kijken wat voor jou de beste en vooral meest ontspannen manier van liggen of zitten is om te kunnen genieten van dit moment van rust in de hectiek van alledag.
Deze vorm van massage geef ik vanuit het gezondheidscentrum: het ‘Heelhuus’ in Warnsveld. Ik nodig je van harte uit om kennis te maken met deze ontspannende massage tijdens jouw ziek-zijn. Ook tijdens de opbouw naar herstel kan deze vorm van massage jouw ondersteuning bieden om zo je positiviteit op een hoger plan te krijgen.
De massages vallen onder de aanvullende verzekering. Het is dus mogelijk om een gedeelte van het bedrag terug te krijgen van je verzekering.
https://www.praktijkdecirkelrond.nl/2012/wp-content/uploads/2015/12/Deventer-Zutphen-Praktijk-de-Cirkel-Rond.pdf

NIEUW: Papjes van Celzouten op de herstellende huid!
Door mijn goede ervaringen met de Schüssler Celzouten, heb ik mij verdiept in de uitwendige behandelingen van de celzouten. Na een operatie, periode van bestraling, chemokuren heeft het lichaam extra zorg en aandacht nodig. Celzouten kunnen in de vorm van papjes heel veel betekenen voor een herstellende huid, onderliggende blokkade. Tijdens een massage is er ook ruimte, aandacht en tijd om dit te kunnen ervaren. Vraag naar de mogelijkheden, want die zijn er! Een weldaad voor het herstellende vermogen van ons lichaam, want met Celzouten worden er bouwstoffen, lichaamseigen stoffen aangeboden, zodat het lichaam aan het werk kan.Anouschka Ebbinge verzorgt in het Heelhuis massages bij kankerpatienten. Patient is in overleg buiten beeld gehouden.

IMG_2677

IMG_1429

IMG_2680

Call Now Button