OVER MIJ

Anoushka Ebbinge – van Rappard (1967)

fullsizeoutput_1fcb

De rijkdom van luisteren naar je lichaam

Al bijna 13 jaar heb ik een therapeutische praktijk, hier in het oosten van het land.
Sinds 2016 is praktijk de Cirkel Rond gevestigd in Heelhuus Gezondheidscentrum in Warnsveld.
Na afronding van mijn opleiding als ayurvedisch massage therapeut ben ik begonnen aan een reis waarin ontwikkeling én bewustwording van zelfzorg centraal staat. In de afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van:

Werken vanuit ‘t Heelhuus is fijn en geeft een sterke basis. De sfeer is voedend en draagt bij aan een goede basis van de behandeling. Dit centrum nodigt ook uit om even in de wachtruimte te zitten, met een overheerlijk kopje koffie of thee.

Wees welkom!

Cursussen                                                                                    webmail-6

Ik geef een cursussen voor wie zelf het vak wil leren. Dit zijn cursussen op het gebied van Massage, Bach Bloesem Remedies en de Schüssler Celzouten. 

Verbinden met je eigen cirkel van het leven

Mijn intentie is je te begeleiden tijdens je bewustwording op lichamelijk en psychisch gebied, waardoor je je weer kan verbinden met je lichaam en je eigen cirkel van het leven. In mijn praktijk staan zelfzorg en preventie voorop. Juist door goed voor jezelf te zorgen, geef je je lichaam en geest die aandacht, waardoor je zelfhelend vermogen goed kan functioneren.

Zelfzorg in veiligheid

Veiligheid en vertrouwen vind ik erg belangrijk. Ik weet als geen ander, dat als je in contact bent met je eigen veiligheid en basisvertrouwen, dat je dan in je eigen cirkel kan lopen met jouw eigenheid en kwaliteiten. Dan kom je in je kracht en ontdek je een schat aan waarde. En dat is wat ik jou ook wil laten ervaren.