OVER MIJ

Anoushka Ebbinge – van Rappard (1967)

De rijkdom van luisteren naar je lichaam

Mijn naam is Anoushka Ebbinge. Na mijn opleiding HBO-V en ruime werkervaring als verpleegkundige en kraamverzorgende, heb ik vanaf 2006 mijn horizon verbreed in het veld van de complementaire, aanvullende gezondheidszorg. 

Met massage therapie als basis, heb ik me verder verdiept in de verschillende lagen van ons Mens-zijn.

Al meer dan 15 jaar heb ik een therapeutische praktijk, hier in het oosten van het land.
Sinds 2016 is praktijk de Cirkel Rond gevestigd in Heelhuus Gezondheidscentrum in Warnsveld.
In de afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van:

Als therapeut met een eigen praktijk en in mijn werk als docent en trainer, heb ik mijn inlevingsvermogen en oprechte kijk op mijn medemens kunnen vergroten. In mijn ‘passievolle’ werk én mens-zijn, kan ik op een integere manier cliënten, studenten, werknemers bij hun eigen verantwoordelijk brengen. Ook zie ik het als een uitdaging om het bewustzijn op vele lagen te vergroten. Want dan pas, kan iemand daadwerkelijk
‘een stap verder’ zetten.

Wanneer we kijken naar een ‘vitale’ balans, dan is het zowel op lichamelijk- als op geestelijk niveau noodzakelijk om deze gebieden, allebei, aan te spreken.

Werken vanuit ’t Heelhuus is fijn en geeft een sterke basis. De sfeer is voedend en draagt bij aan een goede basis van de behandeling. Dit centrum nodigt ook uit om even in de wachtruimte te zitten, met een overheerlijk kopje koffie of thee.

Wees welkom!

   webmail-6                                   

Verbinden met je eigen cirkel van het leven

Mijn intentie is je te begeleiden tijdens je bewustwording op lichamelijk en psychisch gebied, waardoor je je weer kan verbinden met je lichaam en je eigen cirkel van het leven. In mijn praktijk staan zelfzorg en preventie voorop. Juist door goed voor jezelf te zorgen, geef je je lichaam en geest die aandacht, waardoor je zelfhelend vermogen goed kan functioneren.

Zelfzorg in veiligheid

Veiligheid en vertrouwen vind ik erg belangrijk. Ik weet als geen ander, dat als je in contact bent met je eigen veiligheid en basisvertrouwen, dat je dan in je eigen cirkel kan lopen met jouw eigenheid en kwaliteiten. Dan kom je in je kracht en ontdek je een schat aan waarde. En dat is wat ik jou ook wil laten ervaren.

Met mijn praktijk ben ik aangesloten bij “It’s Just Therapy”:
https://itsjusttherapy.com/therapeuten/anoushka-ebbinge-van-rappard__7cc08ba37e52

13124936_1141419799236369_2064200878182263551_n

Call Now Button