Bach Bloesem Remedie

Bach Bloesem Remedie Curussen

resqueremedie.jpgRegelmatig houd ik kennismakings- en verdiepingsdagen over de wonderlijke wereld van de Bach Bloesem Remedies. Dit komende seizoen geef ik cursusdagen in opdracht van Zonnevlecht Academie
en voor nederlofcentrum.nl Ook geef ik vanuit mijn eigen praktijk Bach Bloesem Remedie cursussen. De cursus is geaccrediteerd via de beroepsgroep de NVST.

N.B. Wist je dat:
wanneer jij een groepje van minimaal 4 mensen bij elkaar brengt, dan kom ik op lokatie om deze cursus te geven…..

Bach Bloesem Thema dagen in Combinatie met de Schüssler Celzouten

Regelmatig vinden er themadagen plaats waarin de combinatie wordt gemaakt tussen de Bach Bloesem Remedies en de Schüssler Celzouten. Bel of mail gerust naar meer informatie.
Bij Zonnevlecht Akademie worden er regelmatig themadagen georganiseerd.
Met thema: Schildklier
Met thema: Overgang
Voor wie: ieder die al enige vorm van kennis en ervaring heeft over de remedies en de Celzouten en die zich wil verdiepen in zichzelf en in de werking en betekenis van de Bach Bloesems.

Voor mensen die nog geen kennis hebben over de remedies en ook graag aan deze training willen deelnemen. Dat kan, maar dan zullen we eerst nog wat voorwerk doen. Er is veel mogelijk, dus neem graag vrijblijvend informatie op. Ook jou hoop ik te mogen ontmoeten en je verder op weg te helpen met behulp van de Bach Bloesem Remedies.

Lees het persbericht over mijn praktijk en Bach Bloesem remedies. Neem gerust contact op met de praktijk en vraag naar de mogelijkheden.