Klant aan het woord

Cursisten over hun ervaringen in het Leer – Groei traject van de Schüssler Celzouten

“Door de leergang van de Schüssler Celzouten te ‘lopen’ (want dat doe je), heb ik een verdieping in mijzelf kunnen aanboren waardoor er fysiek en emotioneel opgeruimd mag worden. Door dit in een groep, met mezelf en een kenner/lerares in de Celzoutmaterie te mogen doen, zie ik het als een enorme rijkdom van dit leertraject voor mijn welzijn. Ik raad het vele mensen aan. Het is zo’n mooie manier om je te ontplooien en de Celzouten écht goed te leren kennen”.

“De kennismaking met celzouten ervaar ik zelf ook wel een beetje als een geboorteproces, een proces van neergroeien.  Het geeft mij een bewustwording van iets wat ergens onbewust al in me was. Het als het ware een beetje thuiskomen.  Verbonden zijn, verbinding maken met datgene wat onbewust door het lichaam, de cellen wordt gevraagd.  Voor mij  een plek die als ik mij dat verbeeld veel weg heeft van een baarmoeder”

Wat is groei
en ten koste waarvan???
Is alles niet al aanwezig
alleen de vorm verandert
en daarin en/of
daardoor het besef.
Neergroeien
is (h)erkennen van het andere,
het meerdere, het hogere
de aarde het leslokaal
mijn geest en lichaam
het oefenmateriaal.

 

Leden van een Beroepsvereniging geven hun reaktie na deelname aan een Workshop Ayurvedische Massage.

“Anoushka heeft tijdens onze jaarlijkse vergadering een praktisch programma aangeboden met als thema: Ayurvedische Massage. Het was een zeer waardevolle middag. Het stuk theorie was helder, waarin we kennis maakten met de achtergrond van de Ayurveda. Na de pauze zijn we gaan masseren. Zowel het geven als ontvangen van een deel van deze massage was zeer plezierig en welkom. Opvallend waren de “zachtheid”, de “aarding” en de “warmte” die deze vorm van massage in zich draagt. Al met al een bijzondere middag die onze vergadering een groot extra heeft gegeven. Een aanrader dus………………”.

“Ik vond jouw aanwezigheid en uitleg over de ayurvedische massage zacht en liefdevol. Toen je de massage bij een van ons voordeed voelde ik je liefde en aandacht en je intuïtie. Ook het begeleiden van ons voelde zo. Tijdens de massage: Ik voelde de puurheid in mezelf, het eerste prille begin van mijn ontstaan. De zachtheid in mezelf, de liefde in mezelf was zo voelbaar, zowel in het geven als ontvangen, zielscontact. Bedankt!! Ik ben weer een stukje dichter bij mezelf gekomen”!

 

Call Now Button