AGENDA

Zomer-sluiting van de Praktijk:
30 juli – 31 augustus 2020

Massageschool Zutphen
Najaar 2020 start de volgende cursus
https://www.praktijkdecirkelrond.nl/2012/alternatieve-geneeswijzen/

9 oktober 2020
Coachingsdag  –  De “Vergeten Les”……
Landgoed Verwolde, Laren (GLD)

De “vergeten les”…… maakt ruimte voor het ontsluiten van individuele talenten waar de persoon in kwestie zich kan verbinden met zijn eigen vitaliteit en natuurlijke innerlijke rust.
De “vergeten les”….. als voedingsbodem voor het onderzoeken en ondervinden van een eigen antwoord.
Stap in deze ‘oer’-ervaring van de 1-daagse
De “vergeten les”, wordt gegeven door
John van den Hout (Ondervindingspraktijk Oneplex) en
Anoushka Ebbinge (Praktijk de Cirkel Rond).

2-5 oktober 2020
Retraite – daagse: “Een stap verder….”
Wat is bij jou aan het licht gekomen tijdens de afgelopen maanden? Op dat weefwerk gaan we voort borduren en onze volgende beste stappen nemen.
Vier dagen verblijf op landgoed de Leonardushoeve
https://www.leonardushoeve.nl/fotos

Een intensieve 4-daagse, waarin ik je uitnodigin contact te gaan met die aspecten waar jij in wilt groeien.  3 nachten en 4 dagen verblijven we op Landgoed de Leonardushoeve in Noord Limburg. 
Een bezinningsplek waar je je gelijk op je gemak voelt en waar je in een warme en veiligebedding toe kan komen aan het thema, dathet Leven je op dit moment aanbiedt. Wil jij je eigen gereedschapskist vullen en weer fijn samenwerken met je lichaam en geest? We gaan aan de slag met onderwerpen als:   Vermoeidheid, Depressie, Angst, Ziekte, Stress, Piekeren, Slapeloosheid versus Ontspanning, Gezondheid, Rust, Grenzen, Vertrouwen, Preventie en Levenskracht.

Daarbij maken we gebruik van de tools binnen de Schüssler celzout mineralen therapie, spiegelen, massage, grip op je eigen innerlijke familie en yoga- en mindfulness oefeningen.
Tijdens deze daagse verblijven we op Landgoed de Leonardushoeve. Op deze bezinningsplek is een veilige bedding, waar rust, schoonheid en goede verzorging aanwezig is.
Voor informatie: neem gerust contact op: info@praktijkdecirkelrond.nl

 

Call Now Button