AGENDA

13-16 oktober 2019

Voor je Zelf zorgen na een ziekte, crisis of een ander proces in jouw leven.
Hoe kun je dat doen? Wat heb jij nodig?
Een intensieve 4-daagse, waarin ik je uitnodigin contact te gaan met die aspecten waar jij in wilt groeien.  3 nachten en 4 dagen verblijven we op Landgoed de Leonardushoeve in Noord Limburg. 
Een bezinningsplek waar je je gelijk op je gemak voelt en waar je in een warme en veiligebedding toe kan komen aan het thema, dathet Leven je op dit moment aanbiedt. Wil jij je eigen gereedschapskist vullen en weer fijn samenwerken met je lichaam en geest? We gaan aan de slag met onderwerpen als:   Vermoeidheid, Depressie, Angst, Ziekte, Stress, Piekeren, Slapeloosheid versus Ontspanning, Gezondheid, Rust, Grenzen, Vertrouwen, Preventie en Levenskracht.

Daarbij maken we gebruik van de tools binnen de Schüssler celzout mineralen therapie, spiegelen, massage, grip op je eigen innerlijke familie en yoga- en mindfulness oefeningen.
Tijdens deze daagse verblijven we op Landgoed de Leonardushoeve. Op deze bezinningsplek is een veilige bedding, waar rust, schoonheid en goede verzorging aanwezig is.
Voor informatie: neem gerust contact op: info@praktijkdecirkelrond.nl

N.B. Er is een stichting die deze daagse een warm hart toe draagt. Elke deelnemer uit deze speciale doelgroep m.b.t herstel na de ziekte van kanker, krijgt een gedeelte vergoed vanuit deze stichting.
Onze dank is groot.

fullsizeoutput_227f

13, 20 juni 12 juli 2019
Aan tafel – Inloop moment met de Schüssler Celzouten

28 juni 2019
In Vertrouwen de Cirkel Rond……
We werken in de cirkel en mét de cirkel met jouw vragen en maken
gebruik van praktische, creatieve oefeningen en de krachtige feedback van paarden

20 juli – 29 augustus 2019
Zomervakantie