Massageschool Zutphen

                                   
MASSAGESCHOOL ZUTPHEN

Hoe fijn zou het zijn, als je nu beschikt over de juisten massagehandelingen om de ander te kunnen ondersteunen? Of jouw skills die je al hebt, uit te breiden en te verdiepen op het gebied van ‘thuis-massage’. In iedergeval elkaar verlichten in de mogelijke lichamelijke en/of geestelijke spanning die we toch op tijden hebben. Het leven zal een stuk eenvoudiger en lichter zijn als we elkaar deze aandacht gunnen. Gewoon in ons dagelijks leven, als vast patroon van de dag, van de week.

Het voordeel van massage binnenshuis 
Overal kom je ‘het voordeel’ van massage tegen. Het dagelijkse leven ondersteunen met gemakkelijke massage handelingen dichtbij, simpel én ook nog met plezier en geluk. Hoe mooi zou het zijn om massage toegankelijker te maken voor iedereen.
Het letterlijk binnenshuis te halen, in ons dagelijks leven. Dichterbij, in plaats van een afhankelijkheid van een massagetherapeut. Wanneer massage binnen jouw handbereik is, werkt het bovendien óók aan het bevorderen van contact, verbinding en aanraking. Thema’s die tegenwoordig schaars en schraal aanwezig zijn in ons dagelijkse leven. Bovendien is een massage buitenshuis voor velen een kostbare kwestie, dan is massage óók niet voorhanden. En blijft de behoefte, de noodzaak liggen.

Geef verlichting aan alledaagse klachten
Het kan gelukkig ook anders. Een verlichting kunnen geven, met massage, aan je partner, je vriend of vriendin, kind, zieke ouder, buur etc. Jij als mantelzorger, deze skills ontwikkelen, wat een prachtige tool om te hebben en in te kunnen zetten. 
Verlichting van veel dagelijkse klachten. In deze huidige periode zul je ook te maken krijgen van mogelijke stress klachten. Hoe fijn is het om dan je vertrouwd te voelen met jouw handen; simpele technieken te weten om gerust een hulpbehoevende te masseren.
Massage is een eeuwenoud familiar gebruik, zeker in Oosterse culturen. 
Families die elkaars gezondheid bevorderen met massage in huis, als vast onderdeel van de dag.

Praktisch
Bij belangstelling en interesse kan er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Hier wordt een kleine vergoeding gevraagd.
Om zo helder te krijgen wat de wensen zijn én dat de ‘massage-vraag’ centraal staat.
Wanneer er een positief geluid is in beide richtingen, zal je in een groep worden ingedeeld met gelijkgestemde zorgvragen. Zo halen we het meeste uit een ieder zijn of haar wens om massage in een thuissituatie mogelijk te maken. Hoe lang een massage cursus/opleiding zal duren, hangt ook af van de verwachting in wat te willen leren en ervaren. De nadruk ligt op het belang van jouw manier van masseren. Zodat jij het kunt gebruiken voor jouw wens en voor jouw netwerk.

Cursus Najaar 2020
28 sept van 13-17  uur
12 oktober van 13-17 uur
2 november van  10-14 uur
16 november van 10-14 uur

Massageschool Zutphen is een onderdeel van Praktijk de Cirkel Rond. Vanuit de praktijk, gevestigd in ’t Heelhuus gezondheidscentrum in Warnsveld, wordt er in kleine groepen gewerkt.

Massageschool Zutphen is er voor jou!

Call Now Button