Leer-groeitraject Schüssler Celzouten

webmail-6

Cursus: Werkgroep/Persoonlijk – Leertraject – Groeigroep : ‘Geaccrediteerd’
(in samenwerking met instituut CAM)

Gedurende een periode van 7 maanden  verdiepen we ons in de Celzouten.

Aan de hand van achtergrond informatie, kennis, voorbeelden en praktische oefeningen zul je geïnspireerd raken door deze boeiende Zelfhulpmethode… Het zijn interactieve dagen, waarin jouw levensproces centraal staat. Meestal wordt er gedurende een dag gewerkt met een bepaald thema. Vraag gerust verder over de invulling van deze dagen. Ik hoop dat jij net zoals ik, alweer bijna zeven jaar geleden, enthousiast raakt over de schat aan waarde en rijkdom van deze mineraal Wondertjes….

Het is een persoonlijke werkgroep waarin achtergrond, theorie centraal staat.
Maar voor inbreng, interactie, persoonlijk delen, cliënten overleg is er volop ruimte.
Daarom heet het ook ” Werkgroep “. Er zal ook gewerkt worden met thema’s en huiswerkopdrachten.

Praktisch: gemiddeld 1 X in de 3 à 4 weken in Warnsveld.

Data: vanaf januari 202o. Je kunt je al opgeven.

Kosten: 85 euro, excl btw per keer. incl. koffie/thee/lekkers.
Nalees materiaal en feedback en intervisie van gediplomeerde, licentie Schüssler Celzout Therapeut.

Accreditatie: 
Dit persoonlijke leertraject zal onder instituut CAM geaccrediteerd worden. Vraag naar de mogelijkheden. Wanneer er een accreditatie wenselijk is, dan zal de prijs van het leertraject hierop aangepast worden.

Tijd: 9.30-16.30 uur
Voor info/opgave: graag een email naar: info@praktijkdecirkelrond.nl of een pb via Facebook.
Het lijkt mij heel fijn en zinvol om met een groep aan de slag te gaan… De wereld van de Celzouten is een zeer bijzondere tocht met allerlei diamanten die je onderweg tegenkomt. Wil jij hier meer van weten? Ik hoop je te ontmoeten…….
Lees op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/events/596560273858378/ meer over de invalshoeken van waaruit ik met de Schüssler Celzouten werk en leef.

Reactie van een deelnemer aan het vorige Leer- en Groeitraject:
Celzouten en de groeigroep hebben mij teruggebracht bij mijzelf. Inzicht en daarmee overzicht gegeven over hoe mijn leven in elkaar steekt, ons gezin, familie & mijn levenspad.
Hoeveel er van mezelf en ons als gezin wordt gevraagd in dit leven en de veel meer liefdevolle manier waarop ik naar mezelf ben gaan kijken.
Praktisch gezien is mijn energielevel weer op peil, zit ik goed in mijn vel, ben opener en kan ik beter bij mezelf blijven. Ik ben na het verdiepingstraject celzouten vol vertrouwen om tekorten te signaleren en aan te vullen bij mezelf en anderen. Inmiddels ben ik er van overtuigd geraakt dat het aanvullen van je tekorten gewoon hoort bij het leven, immers je verbruikt & ontwikkelt continu. Celzouten / mineralen zijn een vast onderdeel van mijn leven / praktijk is geworden, die mijns inziens heel mooi aansluiten op de (gezondheids) vragen van deze tijd.

Als docente heb ik je ervaren als inspirerend, liefdevol en open.
Het delen van jouw enorme celzouten kennis/passie gecombineerd met een gedegen balans in theorie en praktijk, zoals het oefenen en ervaringen uitwisselen met mededeelnemers, heeft geresulteerd in deze prachtige leergang/verdiepingstraject celzouten.
Heb de afgelopen 7 maanden als zeer verrijkend ervaren & kan dit traject van harte aanbevelen aan iedereen die interesse heeft in celzouten en persoonlijke ontwikkeling”.

Bach Bloesem Thema dagen in Combinatie met de Schüssler Celzouten

Regelmatig vinden er themadagen plaats waarin de combinatie wordt gemaakt tussen de Bach Bloesem Remedies en de Schüssler Celzouten. Bel of mail gerust naar meer informatie.

Bij Zonnevlecht Akademie, Apeldoorn, worden er in 2019 ook themadagen gegeven.
Data worden in overleg vastgesteld.
Met thema: “de Schildklier”
Met thema: “de Overgang”
Voor wie: ieder die al enige vorm van kennis en ervaring heeft over de remedies en die zich wil verdiepen in zichzelf en in de werking en betekenis van de Bach Bloesems.

Voor mensen die nog geen kennis hebben over de remedies en ook graag aan deze training willen deelnemen. Dat kan, maar dan zullen we eerst nog wat voorwerk doen. Er is veel mogelijk, dus neem graag vrijblijvend informatie op. Ook jou hoop ik te mogen ontmoeten en je verder op weg te helpen met behulp van de Bach Bloesem Remedies.

Lees het persbericht over mijn praktijk en Bach Bloesem remedies. Neem gerust contact op met de praktijk en vraag naar de mogelijkheden.